Eerste MTS verkocht !


Hallo Streetstepper fans,

De MTS doet het FANTASTISCH als mountainbike !! Vorige week zondag ben ikzelf voor de eerste keer gaan deelnemen aan een MTB toerrit, in Lichtaart..Ik heb er de rit van 35 km gedaan en het was een zéér aangename ervaring !! Toen ik achter een groepje van ‘mijn categorie’ MTB-ers hing en over de kronkelende paadjes ‘gleed’ kreeg ik de gedachte ; dit is het plezier van lopen, fietsen en skiën bij elkaar opgeteld 🙂 ! Ik kon vlot de tred bijhouden en op enkele steile klims kon ik met de kleinste versnelling goed verder peddelen, daar waar mijn voorgangers eraf moesten….Ik kan dan ook gebruik maken van het hefboom-effect wat me toch extra kracht geeft ! Mijn armen en schoudersspieren hebben wel degelijk het verschil gevoeld met een rit met de gewone MTB…zij hebben ook echt zwaar meegewerkt aan het afwerken van deze plezierige en uiterst sportieve tocht. ..Aan de bevoorradingspost kreeg deze innovatieve uitvinding veel bewonderende blikken en ik moest echt niet  uitleggen waarom ik geen zeemvelbroekje moest aandoen en hoe het komt dat ik zonder mijn handen in de rug te zetten naar de drankjestent kon stappen 🙂 …Een 12 jarige jongen die er hielp heeft er ook enkele rondjes mee gereden en dat ging dadelijk vlot !! Ik ben nu al 28 jaar bedreven in het Mountainbike rijden en ik zie heel veel toekomst weggelegd voor de MTS in deze fantastische natuursport 🙂 !

Zaterdag kwam er een kinesist voorbij de zaak hier in de Wiegstraat en hij zag de Streetsteppers hier buiten staan…Na een kort testritje al was hij er helemaal van overtuigd dat dit toestel ideaal is om door zijn klanten te laten gebruiken om te trainen zonder gewrichtsbelasting ; hij heeft dan ook dadelijk alvast één toestel meegenomen voor zichzelf en voor zijn klanten…meerdere toestellen kunnen nog volgen 🙂 !

De besprekingen met de stad voor het nemen van initiatieven ter bevordering van het streetsteppen als nieuwe sport zijn nog gaande en zijn veelbelovend…

Ik houd jullie via deze weg op de hoogte van het verdere Streetstepper verloop !!

Sportieve groeten,

Wim Hallo Streetstepper Fans ,

Even het fijne nieuws melden dat we gisteren de eerste MTS verkochten en dit aan een mevrouw die al enkele maanden een enthousiaste gebruikster is van de Streetstepper Sport . Ze gebruikt onze populaire  stepfiets voor zowat al haar verplaatsingen, zowel naar haar werk als naar de winkel ! In haar dorp is ze dan ook bekend als de sportieve mevrouw op de loopfiets ! Haar gewone fiets blijft onaangeroerd in de garage staan. Gisteren kwamen  zij en haar man ons MTS prototype testen ze waren beiden dadelijk overtuigd : ‘hij glijdt vooruit, met rassen-schreden’ …Hiermee gaan ze  binnenkort dus ook  ‘outdoor fitnessen’ in de bossen en de velden én dan kunnen ze gezamelijk steppend ritten gaan maken ; zij op de snellere MTS en hij op haar Streetstepper Sport ! Hij laat namelijk als fervent wielertoerist ook steeds vaker zijn racefiets staan voor een veel-meer spieren-trainende-rit met de Streetstepper…Op de racefiets wordt de rug én de prostaat erg belast en worden eigenlijk alleen maar de benen sterker…Bij het Streetstepper rijden worden rug en prostaat niet meer belast en worden ook de buik, nek , schouder én armspieren getraind !

Omdat we de MTS pas in het voorjaar kunnen leveren geven we jullie nu al de kans om bij de allereerste eigenaars  in België te horen …ze zullen uitgeleverd worden in volgorde van bestelling ! Ook een maandelijkse voorafbetaling kan interessant zijn : door nu  bv 500 € voorschot te betalen en dat elke maand opnieuw te doen, spaar je al voor je MTS en wordt het eindbedrag bij levering kleiner…Bij elke 500 € die er vooraf  betaald wordt, geven wij nog eens 25 € extra korting op het eindbedrag 🙂 !We hebben vandaag ook van de fabrikant vernomen dat de huidige verkoopprijs van 2950 € een lanceringsprijs is die elk moment kan verhoogd worden ! Zeker vanaf het moment dat de MTS vanuit voorraad leverbaar zal zijn, zal de prijs flink stijgen ! Vooruitbestellingen zijn dus zeer interessant ! Het testen kan via reservatie in Antwerpen natuurlijk al vanaf nu 🙂 ! 

Met Sportieve Groeten,

Wim